Garantie

Garantievoorwaarden bij pakket 1 en 2:

Van Rijn Automobielen geeft 3 / 6 maanden (naar keuze) garantie op het draaiende gedeelte van de motor,distributie en versnellingsbak.
De garantietermijn wordt berekend van de afleveringsdatum zoals vermeld op de factuur (3 maand garantie vanaf 4500 euro).

Garantie is van toepassing op:

  • motor reparatie/vervanging van drijfstang, zuigers, lagers en kleppen.
  • distributie reparatie/vervanging van schade aan de motor ontstaan door een defect gaan van de distributieriem, alleen indien deze niet tijdig en volgens schema van de fabrikant/importeur aantoonbaar is vervangen.
  • Versnellingsbak garantie op zowel handgeschakeld als automatische bak.

foto30Algemene bepalingen:

Gebreken die zijn ontstaan door
oneigenlijk gebruik en/of achterstallig onderhoud vallen buiten de garantie.
Occasions die door particulieren onder “handels”conditie worden gekocht, zoals gezien en bereden vallen buiten de garantiebepalingen. (zie koopovereenkomst: géén garantie accordering)

Niet vervangen/geen garantie op :
Bumper en carrosseriedelen zoals gekocht, ruiten,koplampen en lampen, sierlijsten,rubber afdichtingen deuren/schuifkanteldaken/kofferdeksel. Reparatie van lucht- en waterlekken alsmede wind-,piep en klappergeluiden . Radio CD/ Navigatie systemen en eventueel aanwezige GSM/carkit systemen.

Garantiemeldingen geschieden alleen via de directie van Van Rijn Automobielen en worden in eigen beheer gerepareerd tenzij nadrukkelijk na schriftelijke toestemming van de directie.(074-3766291 of 0622-866806)
Indien koper zonder deze toestemming “gebreken” door derden heeft laten repareren zijn kosten voor rekening van koper.
Van Rijn automobielen is niet verplicht om auto’s te repatriëren. Eigenaar is zelf verantwoordelijk voor repatriëring.
(Reis-Verzekering/ANWB/Route mobiel etc)

Om duidelijkheid en tevredenheid bij onze klanten te bewerkstelligen raden wij u aan bij eventuele mankementen en problemen contact met ons op te nemen: Wij helpen u graag weer op weg en proberen de schade te beperken.